Narcisa Moisa

Bigrafie, discografie si noutati despre artista Narcisa.

 • narcisa moisa

  Narcisa

  Nume: Narcisa Moisa
  Data nasterii: 18 iullie 1990
  Zodie: Rac
  Locul nasterii: Botosani, Romania
  Domiciliul actual: Bucuresti, Romania
  Frati/Surori: -
  Culoarea ochilor: -
  Culoarea parului: -
  Inaltime: -
  Greutate: -
  Stare civila: -
  Copii: -

 • Scurt istoric - Biografie

     Narcisa Moisa s-a nascut pe 18 iulie 1990 in Botosani si a ajuns cunoscuta prin cantec si cu ajutorul vocei sale impresionante.

     Provine dintr-o familie de lautari, cel mai cunoscut fiind Costel Moisa, unchiul lui Cristian Moisa, tatal Narcisei. Costel Moisa a fost cel care a infiintat Ansamblul "Trandafir Moldovenesc", ce ulterior a luat numele de "Rapsozii Botoanilor".

     Crezand in talentul sau si incurajata de familie si prieteni ia legatura cu impresarul Catalin Rotaru care ii propune sa vina la Bucuresti pentru a semna un contract. Indecisa mai asteapta un an si suna din nou la Bucuresti insa de aceasta data vorbeste cu Marius Chirila ("Marius AMMA"), managerul casei de discuri AMMA Record, care la randul sau ii propune sa vina la Bucuresti pentru a semna un contract. Fara a mai sta pe ganduri de aceasta data pleaca la Bucuresti unde semneaza un contract AMMA Record. La scurt timp apar si primele melodii semnate de catre Narcisa Moisa, atat solo cat si in colaborare cu diversi artisti precum Babi Minune, Alex de la Orastie, Mr. Juve.

     Una din cele mai cunscute piese ale Narcisei este "Tigane cu ai amanta", melodie ce a strans peste cinci milioane de vizualizari pe YouTube. Prin intermediul impresarului Catalin Rotaru ajunge sa joace in telenovela "State de Romania", unde a interpretat rolul unei canterete la carciuma.

 • Mesaje si comentarii

Catalog artisti • radio playone